DSK- ka përgjuar të akuzuarit e rastit “Monstrum”para se ta kryenin masakrën

Misteri rreth vrasjes që ndodhi më 12 prill të vitit 2012, në vend se tè zbardhet gjithnjë e mè shum ngatèrrohet.

Ndërsa duke pritur për rastin për të vetëdeklaruar Peokuroria Speciale,”Focus”, nga burime të besueshme transmeton se një numër i autorëve të dënuar të masakrës së Pashkëve jane pergjuar ilegalisht kohë para vrasjes.
Pritjet janë që këto pèrgjime që nuk janë përdorur në procedurat gjyqësore, mund të ndryshojë rrjedhën e rastit dhe në fund të zbulohet motivi kryesor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *