10 gjëra që do të të ndodhin nëse konsumoni vaj peshku çdo ditë ..

Mijëra shtesa dietike sot ju premtojnë një jetë të gjatë dhe të shëndetshme, por vetëm disa prej tyre me të vërtetë veprojnë. Vaji i peshkut është padyshim në listën e shtesave që ju duhet të konsumoni çdo ditë, sepse trupi juaj do të ketë ndryshime të mëdha pozitive: 1. Shëndeti dhe puna e zemrës do të përmirësohet dhe shanset për sulme në zemër do të zvogëlohen. 2. Acidet yndyrore Omega-3 në vajin e peshkut përmirësojnë funksionin e trurit dhe ruajnë koncentrimin. 3. Konsumi i vajit të peshkut gjatë një diete të shëndetshme, zvogëlon oreksin, minimizon akumulimin e yndyrës dhe përmirëson efektivitetin e ushtrimeve. Për ta lexuar të plotë, klikoni në linkun e mëposhtëm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *