BDI-ja nëpërmjet Grubit, përshëndet vendimin e Gjykates Supreme për rastin Monstra

Deputeti i Bdi-së Artan Grubi, nëpërmjet rjetit të tij social ka përshëndetur vendimin e Gjykates Supreme për rigjykim të rastit si dhe për mbrojte në liri, të akuzuarëve të rastit Monstra.

Mes tjerash ka shkruajtur “E vërteta dhe e drejta të ngadhnjejë”

Ja reagimi i plotë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *