Vardari nisë të dalë nga shtrati në disa vende (Video)

Reshjet e vazhueshme të shiut janë duke e mbushur në maksimun shtratin e lumit Vradar. Tashmë në disa vende, uji është duke e tjekaluar shtarin dhe duke u shtirë në hapësira më të gjera, raporton SHENJA.

Ndërkohë, nga Drejtoria për Punë Hidreometrologjike presin rritje të shpejtë të nivelit në lumenjtë Treska, Radika, Sateska, Kiçevska, rrjedha e epërme e Vardarit dhe degët e tyre. /SHENJA/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *