Takim i mbrëmshëm-Ahmeti, Zaev, Gruevski, Xhaferi te Ivanovi !!

Mbrëmë në kabinetin e presidentit Ivanov, është mbajtur takim mes liderëve të  katër subjekteve politike më të mëdha në vend.

Takimi është realizuar si rezultat i takimeve të kaluara të cilët kishin filluar më heret. 

Në takim u ndan mendimet e ndryshme, reth situatës aktuale në vend,  dhe u diskutua për të marë vendim për dalje nga situata  e tensionuar momentale, e cila krijon huti tek qytetarët.

Bashkëbiseduesit u pajtuan që është e panevojshme që të gjitha palët e interesuara në shoqëri të përqëndrohen në ndërtimin e konsensusit mbi dialogun kombëtar për të pajtuar dhe normalizuar proceset politike si bazë për vazhdimin e prioriteteve të reformës në Republikën e Maqedonisë.

Për pyetjet të cilët sfiduan në këtë takim, bisedimet do vazhdojnë edhe në të ardhmen, thuhet nga kabineti i presidentit Ivanov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *