Sela kthehet më fuqishëm se kurrë !

Me shume brogoritje pritet ne skenë lideri i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, duke ia rikutjuar sfidën që kaloi më 27 prill në ngjarjet e dhunshme në Kuvend.

Salla e sportit ne Tetovë ishte e vogël për numrin e madh të adhuruesve të kesaj partie, ashtu sic ishte e vogël skena per kandidatet e këshilltarët që do të garojnë per zgjedhjet lokale.

Sela tha se eshte rikthyer nga pusheti qëndror për të marrë komunat shqiptare nga hajdutët që i kanë zaptuar prej vitesh dhe për tju kthyer qytetareve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *