Aleanca për Shqiptarët fillon fuqishëm fushatën nga Tetova

Aleanca për Shqiptarët sonte ne Tetovë mbajti konventen promovuese,duke shpallur kandidatët për kryetar komunash si dhe moton “me Dije dhe Guxim”.

Kryetari i ASH Ziadim Sela ne fjalimin e tij tha se me 11 Dhjetor ishte fundi i regjimit te Vmro-së ndërsa me 15 Tetor do të jet edhe fundi i regjimit tjetër ajo e BDI-së.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *