Prof. Dr. Ahmet Davutoglu udhëton për në Shkup

Ish kryeministri i Republikës së Turqisë Dr. Ahmet Davutoglu do të mbërrijë në Shkup në ditët në vijim.

Ish kryeministër dhe tani deputet në parlamentin e Turqisë nga radhët e AKP do mbërij në Shkup ku do të mer pjes në një numër programesh.

Më 27 shtator e Mërkurë, ku do të mer pjes nëUniversitetin Ndërkombëtar Ballkanik Shkup, The Future of National and Global (DIS) ,(Exclusive Populism Versus inclusive Global Governance) do të japë një konferencë. Konferenca do të zhvillohet në sallën M6 të universitetit.

Më  28 shtator e Ejte në 20:30 në Organizatën TIKA Shkup do të mer pjes me Shoqatën e të diplomuarve në të ashtuquajturën “Perceptimi i Turqisë në Maqedoni”

Do të shpallet Profesor i nderit ku folës të tjerë do jen prezent: Ilija Dimovski, Stevo Pendarovski

Paneli do të organizohet në Hotel Marriot në Shkup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *