PENGOHET KONTRABANDË ME DROGË NGA SHQIPËRIA PËRMES MAQEDONISË NË GREQI

Padi penale dhe paraburgim për dy shtetas të Shqipërisë dje ngriti SPB Manastir për transport të marihuanës, hashashit dhe rrëshirës të hashashit nga Shqipëria përmes Maqedonisë për në Greqi.

Dy të dyshuarit janë kapur në karakollin Lazhec, afër Manastirit, ndërsa personi i tretë ka ikur.

Gjykatësi pranë Gjykatës Themelore – Manastir, dy të dyshuarve u shqiptoi masë paraburgimi në kohëzgjatje prej 30 ditësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *