Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, vizitë zyrtare në SHBA !

.NJOFTIM
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, 

prej sot është në vizitë pune në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku me ftesë të Kongresmenit Dejvid Pitinxher, do të marrë pjesë në Forumin e dhjetë parlamentar të sigurisë, që do të mbahet më 07.12.2017 në Uashington. Përveç pjesëmarrjes në Forum, janë parashikuar edhe takime me më shumë kongresmenë dhe përfaqësues të Stejt Departmentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *