Avokati i popullit paralajmëron sanksione ndaj ”fotografit” të Çavkovit në burg

Avokati i popullit, Ixhet Memeti ka njoftuar sot publikun se ekipe të institucionit që ai drejton kanë kryer kontrollë në burg ku është duke qëndruar ish-zyrtari i MPB-së, Mitko Çavkov.

Pas takimit, Memeti ka thënë se ekipi i përbërë nga mjekë dhe zyrtarë të Avokatit të popullit kanë konstatuar se përshkak të gjendjes së përkeqësuar shëndetësore, Çavkov ka ndërprerë grevën.

Memeti gjithashtu ka paralajmëruar edhe hetim për zyrtarin e policisë për lëndën ”thyerje të drejtës së të burgusurit” i cili ka fotografuar Çavkov-in në burg.

”Hetimet e hapura janë kah fundi dhe në momentin që do të sillet vendimi, zyrtari policor do të përballet me masa të rrepta procedurale për ‘fotografin’ e burgut” tha Memeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *