22 imazhe që “ndryshuan” botën

Përmes fotografisë janë dokumentuar disa nga faktet më të dhimbshme historike.
Më poshtë faktoman.com sjell 22 fotografi që të lënë pa fjalë.

Vajza siriane

Kjo foto përshkruan krizën e refugjatëve sirianë më saktë se shumë artikuj tjerë.

Shpëtimtari

Kirurgu pas 23 orësh operim

Të gjitha krizat

12-vjeçari që qan duke luajtur violin për mësusin e tij të preferuar, i cili pati fuqinë që t’i mësonte atij muzikën kundër dhunës dhe varfërisë.

Dhimbja


Burri i kapluar nga dhimbja kur mësoi se vëllau i tij kishte vdekur.

Shpëtimtari

Zjarrëfikësi që i ofron ujë kafshës.

Lidhja baba-djalë

Djali që përpiqet “të tërheq nga varri” babain e tij.

Mars

Perëndimi i diellit nga Marsi

Cikloni në Mianmar

Pasojat e ciklonit që goditi Myanmar në vitin 2008 duke lënë miliona njerëz të pastrehë

Realiteti i shtrembërt

Per ta shikuar postimin e plote kliko ketu ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *