Zoran Zaev ka ndarë mendjen, Vesel Memeti largohet nga qeveria reformatore ?!

Nga disa burime brenda Lsdm-së thuhet se Vesel Memedin e cilësojnë si bashkëpunëtorë i ngushtë i regjimit të kaluar Vmro-Bdi dhe marrëveshja për shumicën e re parlamentare ishte lidhur me Z.Selën.

“Ne nuk kishim ndonjë marrëveshje me Vesel Memetin, forma se si ai morri një ministër dhe disa drejtori është ndarje mes partnerëve të koalicionit të atëhershëm, ne bisedimet i zhvilluam me kreun e APSH-së Ziadin Sela dhe marrëveshja mbetet në fuqi a mbetet ose jo Vesel Memeti në qeveri nvaret nga Ziadin Sela pasi që simbas informatave jo zyrtare APSH ka siguruar një deputet plus, tani nuk dihet a është deputetja e Pdsh-së apo ndonjë deputet i L.Besa” thuhet nga një zyrtar i lartë i LSDM-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *