Revoltohen Maqedonasit-Ja çfarë shkruajnë për të liruarit e rastit Monstra…

Portali maqedonas “Kurir” ka reaguar shumë ashpër, ndaj vendimit të Gjykates supreme e cila të akuzuarit e rastit Monstra i shpalli të pa fajshëm, madje duke i krahësuar me huliganët e ngjarjeve të 27 prillit të cilët tani më një pjesë e tyre u është shpallur para burgim.
Mes tjerash shkruajnë “Vrasësit e Monstres në liri, ndërsa Damovski e të tjerë në arati”
Boris Damovski njihet njëri ndër organizatorët e protestave të “Tvrdi Koreni” të cilët protestonin kundër gjuhës shqipe, si dhe pjesëmarës së ngjarjen e kobshme të 27 prillit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *