Ja opinioni i Xhaferit për heqjen e imunitetit të deputetëve

Fizikisht dhe formalisht 27 prilli paraqet sulm ndaj neve të zgjedhurve të popullit por edhe sovranitetit pasiqë ne paraqesim grup e jo individ, është shprehur kryeparlamentari Talat Xhaferi për Tv Telma.

“Nuk është e thjeshtë vendimi dhe ndjenja që të vehesh në situatë dhe të votosh vendim I cili nënkupton status ndryshe të kolegut I cili duhet që të jetë kolegu yt. Duke e pasur parasysh prezumimin e pafajësisë, përderisa nuk dëshmohet faji, sipas rregullores e kam obligim që të mbaj llogari për të drejtat e deputetëve, pa marr parasysh statusit të tyre të ardhëm”, tha Xhaferi./Aktuale.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *