Lirohen edhe Haki Aziri dhe Agim Ismailoviq

Në këto momente nga burgu i Idrizovës janë liruar edhe Haki Aziri dhe Agim Ismailoviq, raporton SHENJA.

Të gjitha detajet mund t’i ndiqni në edicionin special në TV SHENJA.
Pas daljes nga burgut ata thanë se janë të pafajshëm dhe se autorët e vërtet duhet të përgjigjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *