Agim Ismailoviq dhe Haki Aziri pritet të lirohen pas 2 orëve nga burgu i Idrizovës

Pas vendimit të Gjykatës Supreme për t’i liruar nga burgu të akuzuarit e ‘Monstrës’, në çdo moment pritet lirimi nga burgu i Agim Islailoviq dhe Haki Azirit të cilët gjenden në burgun e Idrizovës.

Ekipet e TV SHENJA janë para burgut të Idrizovës dhe raportojnë se diku për dy orë do të lirohen nga burhu Agim Ismailoviq dhe Haki Aziri. /SHENJA/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *