Aksidentohet deputeti i Lëvizjes BESA, nga disa partiak komentohet si tentim për presion?!

Deputeti i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi ka pësuar një aksident merr vesh Gazeta Lajm. Aksidenti, të cilin e konfirmon edhe vetë deputeti Gashi, ka ndodhur në lagjen Hasanbeg, ku jeton ai.

Vetura e Deputetit Gashi është goditur nga mbrapa, nga një veturë që ka lëvizur me shpejtësi të madhe dhe ka marrë lëndime të lehta edhe pse vetura e tij është dëmtuar rëndë.

Edhe pse vetë deputeti Gashi nuk ka kaluar me pasoja më të mëdha, te disa përfaqësues të Lëvizjes BESA është paraqitur dyshimi se mund të bëhet fjalë për aksident të qëllimshëm për të dëmtuar deputetin Gashi.

Vetë Gashi nuk dëshiron t’i komentojë këto informacione duke thënë se pret ndriçimin e plotë të rastit nga policia.

“Nuk besoj se ka qenë diçka e qëllimshme, por do pres informacionin e policisë”, ka deklaruar Gashi për Gazetën Lajm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *