Qendra e Shkupit nesër bllokohet për qarkullim

Për shkak të mbajtjes së garave në atletikë në qendër të Shkupit, të dielën nga ora 16 deri më 17:00 do të mbyllet trafiku për qarkullim. Do të bllokohen rrugët 11 tetori dhe Filipi i Dytë.

Autobusët me numër 50, 57 dhe 59 nga Bitpazari do të lëvizin drejt bulevarit Koço Racin dhe rrugës Kirill dhe Metodij.

Gjithashtu edhe autobusët me numër 3, 4, 5, 7, 15, 16, 21 22, 23, 24, 25 dhe 27do të lëvizin nëpër këto rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *