Në shitoren e Telekomit radhë si në furrë buke, ja pse (FOTO)

Radhë e gjatë e njerëzve prisnin rend për të hyrë në shitoren e re ekskluzive të Telekomit të Maqedonisë e cila sot është hapur në qendrën tregtare City Mall në Shkup me qëllim që të shrytëzojnë ofertën speciale për marrjken e telefonave  Samsung vetëm për një denar, njofton Aktuale.mk

Shitorja e re Telekomit të Maqedonisë në City Mall ofron krejt koncept të ri ku përveç telefonave dhe shërbimeve ofrohet edhe shoqërim, aheng dhe qasje personale për çdo shfrytëzues.

Në shitoren e re ka një pjesë ku janë të prezantuar të gjithë pajisjet dhe sjhërbimet, zonë për lojëra dhe kafe bar, ndërsa për lojëra është e rregulluar sikur dhomë dite në të cilën shfrytëtuesit do të mund të shijojnë karakteristikat e lojërave të reja .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *