Naim Bajrami: Kandidatura ime për Qytetin e Shkupit ka të bëj …

Naim Bajrami kandidat i ASH-së për qytetin e Shkupit në fjalimin e tij në konventën promovuese të kandidatëve për kryetar komumash,tha se kandidatura e tij ka të bëje me kundër përgjigje që ua japim si faktor shqiptar njerëzve që mendojn se vota e qytetarëve të Shkupit dhe kudo që jetojnë është shëndruar në pazar pas darkeje pazar lokalesh ku ata do t’bëjnë pazar me votën shqiptare.

Jo,jo asnjëher vota shqiptare do t’lipet dhe do të përkrahet vetëm për projekte konkrete që përmisojnë gjendjen e shqiptarëve.

Jam shum i bindur se ASH jo e dyta me radhë por shum shpjet do të jetë faktor kryesor te shqiptarët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *