6 MIJË DENAR JANË VJEDHUR NGA NJË XHAMI NË STRUGË..

Rreth 6 mijë denarë janë vjedhur nga xhamia “Bashkimi” në fshatin Radolishtë të Strugës.

Siç njoftojnë nga MPB, vjedhja ka ndodhur mes orës 21:00 dhe 05:00,

kur një person i panjohur me forcë ka hapur dritaren dhe është futur brenda,

pas së cilës nga arka e metalit e vendosur në mur i ka marrë paratë dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *