Trinjakët vdiqën nga një gabim që shumë nëna e bëjnë gjatë dimrit

Sarah Owners, 29 vjeçe, nënë e trenjakëve pesë-mujorë shkoi të kontrollonte djemtë në dhomën e tyre të shtunën në mëngjes, duke kuptuar se dy prej tyre nuk po merrnin frymë.

Vëllai i tretë Ethan thuhet se ka mbijetuar incidentin dhe është i padëmtuar, transmeton Gazeta Shneta.

Vdekja ka ndodhur si shkak i monoksidit të karbonit, i cili ua ka bllokuar rrugët e frymëmarrjes, gabim ky të cilin e përsërisin shumë nëna, duke u ngrohur me thëngjill gjatë kohës së gjumit.

Foshnjat kishin lindur para kohe por thuhej se nuk kishin ndonjë vështirësi përpara incidentit tragjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *