Komandant Enver Bardhi mbështet fuqishëm Femi Jonuzin (Foto)

Në rrjetet soicale po shpërndahen fotografi ku personaliteti i njohur Enver Bardhi bashkarisht me kandidatin e njohur për kryetar komune në Studeniçan z.Femi Jonuzi bëjnë me duart e tyre shqiponjen dy krerëshe.

Përpos këtyre personaliteteve prezent ishin edhe ish ushtarë të UÇK-së si dhe personalitete të njohura.

Femi Jonuzi në rrjetin social Fejsbuk(Facebook) shkruan:

Sonte në Studeniçan na nderuan me vizitën e tyre Komandant Enver Bardhi me shokë

     

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *